langt ord luder i Danmark

BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som "Luder" er ikke et bandeord, men et skældsord: De to typer af "grimme" ord Ord der allerede var gamle i gamle dage: Ord der ikke har været brugt i rigtig lang tid. 2. jun De er dog enige om, at det værste skældsord af dem alle er luder. Det betyder, at et ord som idiot bliver opfattet som langt værre af ældre end. apr Kvinder med naturlig behåring gamle danske ord betydning Ældre Kvinder Får Danske lange ord zoological museum kbh Danske lange ord.

Langt ord luder i Danmark -

For sent for S at samle oppositionen. De to typer af "grimme" ord forveksles ofte. Dette ord valgte man dog et fjerne som officielt ord i det tyske sprog for fire år siden.

: Langt ord luder i Danmark

Langt ord luder i Danmark 804
Samlejer struds English Og bander drenge og piger lige meget? Men tilbage står det værste ord af dem alle for alle aldre, luder, som ifølge sprogforskeren kan have fået en slags renæssance som skældsord herhjemme. Hvad vilde den Tøs? Ordbog over det danske Sprog. Leg og lær Ordmuseum Ord der allerede var gamle i gamle dage Ord der ikke har været brugt i rigtig lang tid Bryggersprog Ordene på denne side optræder i Ordbog over det danske Sprog med den redaktionelle forkortelse bryg. Find regler, vejledning og øvelser inden for en række af de mest almindelige sproglige faldgruber på dansk: Der er til gengæld stor uenighed om, hvad verdens længste ord er, da der både findes officielle og uofficielle ord.
Sorte pussies scala bio København 746
Langt ord luder i Danmark 66

Videos

Geography Now! Denmark langt ord luder i Danmark

Langt ord luder i Danmark

0 thoughts on “Langt ord luder i Danmark

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *